Tuesday 25 February 2020

Sparkle in Style opent officieel haar deuren op 27 februari

Op 27 februari om 13.00 uur vindt de officiële opening plaats van de schoonheidssalon van Sparkle in Style.

Na een succesvolle try-out periode gaat de beautysalon van leerbedrijf Sparkle in Style in Moerwijk nu echt van start. De feestelijke opening vindt plaats met de uitreiking van een certificaat aan een van de leerlingen van Sparkle in Style. Tegelijkertijd staat 27 februari in het teken van de maandelijkse Verwendag.

Sparkle in Style, onderdeel van de sociale en circulaire onderneming Made in Moerwijk, is een beautysalon en leerbedrijf. In de beauty salon werken professionals op het gebied van uiterlijke verzorging, zij zijn opgeleid bij het leerbedrijf.

Jongeren (maar ook ouderen) die ervan dromen visagist, kapper, nagelstylist of allround stylist uiterlijke verzorging te worden, leren bij Sparkle in Style de kneepjes van het vak. Aangezien de leerlingen niet zelden kwetsbaar zijn en een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, besteedt Sparkle in Style veel aandacht aan sociale en werknemersvaardigheden. Tevens wordt er tijdens de cursus gelet op de persoonlijke ontwikkeling. Iedereen moet zich thuis kunnen voelen bij Sparkle in Style. Het team onder leiding van Ruby Pracht zorgt voor een veilige en huiselijke sfeer die de leerlingen tot goede prestaties motiveert.

De salon aan het Westhovenplein is meer dan een plek om je haar of je nagels te laten doen. Tijdens de Verwendagen, elke laatste donderdag van de maand, is het ook een ontmoetingsplaats, een hot spot voor vrouwen en meisjes uit de buurt die zich voor gereduceerde tarieven kunnen laten behandelen. De behandelingen vinden plaats in een gezellige sfeer met een hapje en een drankje. De verwendagen dragen bij tot de saamhorigheid van de buurt.

Opening Sparkle in Style beautysalon op 27 februari om 13.00 uur.
Verwendag van 12.30 tot 15.00 uur

Om de opening extra feestelijk te maken kunnen bewoners van Moerwijk een maaltijd (nasi met sate) afhalen voor 3 euro tussen 16.30 en 18.00 uur.

Sparkle in Style, Westhovenplein 54, 2532 BB Moerwijk – Den Haag

Voor meer informatie over de beautysalon en het leerbedrijf: www.sparkleinstyle.nl

Over Made in Moerwijk
Made in Moerwijk is het merk van onze activiteiten en diensten. Ons merk is een verzameling van activiteiten die een positieve invloed hebben op de toekomst van de wijkbewoners wat betreft werk en het creatief verwerken van hergebruik materialen.
Wij geven een sociaal en economische prikkel aan de huidige behoefte van mensen in onze wijk. Hoe doen wij dat? Door activiteiten te ontplooien die een positieve invloed hebben op werkgelegenheid, welzijn, gezondheid, betrokkenheid en het gevoel van sociale verbondenheid. Dat wat wij aan activiteiten bieden is gericht op het scheppen van banen en werk.

Made in Moerwijk is het merk van de producten die gemaakt worden door Moerwijkers in Moerwijk.

Made in Moerwijk is trots partner van de Moerwijk Coöperatie

The post Sparkle in Style opent officieel haar deuren op 27 februari appeared first on Moerwijk Coöperatie.



source https://moerwijkcooperatie.nl/2020/02/sparkle-in-style-opening/

No comments:

Post a Comment