Saturday 26 September 2020

Heel Moerwijk Bakt Elektrisch #burendag

Heel Moerwijk Bakt op elektriciteit
zaterdag 26 september 2020   |   13:00 – 16:00 uur   |   Heeswijkplein

Zaterdag 26 september tijdens Burendag organiseert een groep bewoners verenigd in “project mijn wijk” voor het eerst een dagactiviteit, namelijk Heel Moerwijk Bakt op Elektriciteit!

Acht bakteams hebben zich aangemeld met een recept en een boodschappenlijst en zullen op inductiekookplaten, smoothie-fietsen en elektrische ovens de heerlijkste taarten, poffertjes, cakejes en nog veel meer bakken.

Projectgroep Mijn Wijk bestaat uit bewoners die iedereen kennis willen laten maken met koken zonder gas. Is het moeilijker of minder lekker? Of valt het juist hartstikke mee?

Van 13:00 tot 15:30 kun je de teams aanmoedigen tijdens het bakken. Tussendoor zijn er verschillende activiteiten en kun je vragen stellen over bijvoorbeeld koken zonder gas. Om 15:30 uur zal de jury (Resto van Harte, Handje helpen, huisartsen Moerwijk en de bewonersorganisatie Moerwijk) proeven en besluiten welk gebak het creatiefst en lekkerst is! En… er is vast een stukje over voor jou! Wethouder van Tongeren zal tussen 14:00 en 14:45 uur langskomen om de teams aan te moedigen en in gesprek te gaan.

Kom jij ook proeven, kennis maken met bakken zonder gas, op het springkussen springen en project groep mijn wijk ontmoeten?

Locatie: Heeswijkplein.
Voor kinderen onder de 12 jaar is er een springkussen!

Let op: houd u zich aan de 1,5 meter afstand en zorg dat u geen klachten heeft als u langs komt.

Van harte welkom!

Nu je hier toch bent ..
In Moerwijk krijgen we steeds meer voor elkaar en georganiseerd. Vind je het leuk om Moerwijk een stukje beter, mooier en gezelliger te maken?
Sluit je dan bij de bewonersorganisatie aan. Want samen is het leuker werken en sneller voor elkaar.

Over de Moerwijk Coöperatie 
De Moerwijk Coöperatie is een coöperatieve bewonersorganisatie, bewonersbedrijf en bewonersplatform in 1.

Een bewonersorganisatie om de bewoners te vertegenwoordigen en dingen te kunnen agenderen en al dan niet samen met de gemeente te organiseren.

Een bewonersbedrijf om de nodige werkzaamheden zelf (betaald) uit te kunnen voeren. Genoeg te doen!

Een bewonersplatform om belangrijke zaken die in Moerwijk spelen en ons aan het hart gaan zichtbaar en bespreekbaar te kunnen maken.

Word lid!
Door van de Moerwijk Coöperatie lid te worden, laat je zien dat je de Moerwijk Coöperatie belangrijk vindt. Hierdoor zien de gemeente en andere instanties die ons geld (kunnen) geven dat er bij bewoners draagvlak is voor de Moerwijk Coöperatie. Een coöperatieve vereniging met 100 leden maakt al indruk, maar met meer dan 300 leden kan niemand om je heen.

Van Moerwijkers, voor Moerwijkers en door Moerwijkers!

Word lid!>>

The post Heel Moerwijk Bakt Elektrisch #burendag appeared first on Moerwijk Coöperatie.



source https://moerwijkcooperatie.nl/2020/09/heel-moerwijk-bakt-elektrisch-burendag/

No comments:

Post a Comment